Câștigă ușor bani scriind pentru Hubpages

Câștigă ușor bani scriind pentru Hubpages

Expert online

Câștigă ușor bani scriind pentru Hubpages

HubPages este un loc minunat pentru oricine dorește să scrie articole informative și să facă bani online.

Sursă

 

Fii înțelept în alegerea numelui

Care va fi numele tău? Va fi numele tău real? Va reflecta temele alese? Va fi aleatoriu?

 

Alege cu înțelepciune.

Se potrivește în mai multe categorii?

 

Uh oh. Ai expertiză în mai multe domenii? Super! Încă mai poți scrie hub-uri! Nu e grozav?

Aruncă o privire asupra numelui meu: ThePracticalMommy. Ce articole ai putea citi venind de la acest nume? Hub-urile despre familie și cum să fii părinte par a fi cele mai bune. Însă, am și alte tipuri de hub-uri, cum ar fi hub-urile mele despre predare sau despre poezie.

Poți face același lucru. Deși este probabil înțelept să rămâi la categoria pe care o cunoști cel mai bine, poți să te concentrezi și pe alte subiecte. Mulți hubberi îndrăzneți se raportează la subiecte diferite, în timp ce alții se țin de ceea ce știu cel mai bine.

 

Înainte de a începe să scrii pentru HubPages

Odată ce te-ai gândit la hub-urile pe care ai dori să le scrii, mai sunt încă câteva lucruri de luat în considerare înainte de a începe să scrii pe HubPages:

În primul rând, poți scrie în limba engleză? Engleza este singura limbă care este acce Câștigă ușor bani scriind pentru Hubpagesptată pe HubPages.

Scrii bine în limba engleză? Articolele care sunt pline de erori gramaticale sau de greșeli nu sunt bine privite în lumea online.

Ai răbdare? Voi fi sincer cu tine. Scrierea articolelor online necesită timp, mai ales atunci când dorești să o faci bine și, probabil, să și câștigi niște bani. Trebuie să ai răbdare. Este nevoie de timp pentru a fi recunoscut de un public. Este nevoie de timp pentru a fi recunoscut de motoarele de căutare. Este nevoie de timp pentru a fi recunoscut ca o sursă credibilă. Nu te aștepta să câștigi bani cu un singur hub după câteva ore. S-ar putea să fie nevoie de câteva săptămâni sau luni înainte de a fi remarcat. Doar fii răbdător.

Ești dispus să înveți? Vrei să știi ce este atât de grozav la HubPages? Aceștia sunt dispuși să te învețe! Cred că am menționat deja acest lucru în hub-ul meu, dar HubPages are un mare centru de învățare care conține hub-uri și clipuri video cu scopul de a ajuta toți utilizatorii să fie cât mai de succes. Există, de asemenea, mulți, mulți oameni care sunt dispuși să te ajute, dacă ai nevoie de ajutor.

 

Vrei să scrii pentru HubPages?

După ce ai citit acest articol, te-ai gândit dacă dorești sau nu să te înscrii pe site?

Da! Pare foarte distractiv!

Da, dar trebuie să mă gândesc despre ce subiecte aș vrea să scriu.

Mă gândeam la asta, dar încă nu sunt sigur.

Nu, multumesc. Nu e pentru mine.

Nu! Eu, să scriu? Ce glumă!

Ești interesat? Alătură-te HubPages astăzi!

 

Dacă decizi să te înscrii, scrie-ți numele de utilizator mai jos. Dacă ești deja aici de ceva timp și ai avut timp să citești acest hub, adaugă-ți numele mai jos. Îmi place să întâlnesc noi hubbers!