Cum Să Faci Bani Scriind Poezii Online!

Cum Să Faci Bani Scriind Poezii Online!

Mulţi poeţi aspiranţi au o dorinţă arzătoare de a-şi publica lucrările pentru ca lumea să le vadă, pentru că este arta lor! O grămadă de oameni se întreabă, cum pot face bani ca poet?

Toată lumea vrea să facă bani din ceea ce fac în viaţa de zi cu zi. Asta este destul de greu pentru poeţi, şi auzim tot mai des că nu există cerere pentru aşa ceva. Adevărul este că poezia este pe o pantă ascendentă! Multe celebrităţi au început să citească poezie şi astfel oamenii s-au apropiat.

Sursă

 

Fă bani din poeziile tale

Cum Să Faci Bani Scriind Poezii Online!

Acum vrei să ştii cum poţi face bani din postatul poeziilor online, nu? Sunt multe site-uri care te lasă să faci asta, şi banii îi vei obţine din traficul pe care îl aduci platformei prin compania de publicitate cu care platforma este asociată. Unul din aceste site-uri este HubPages.

Am început pe HubPages cu intenţia de a face bani din poeziile mele. Cu trecerea timpului, am început să scriu şi articole, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că poţi face bani doar din poezie.

Sursă

 

Scrii poezii? Dacă da, câte poeme ai scris?

Tot timpul, 100+

 

Unul din poemele pe care eu le-am scris a fost un hit. Am avut 1000 de vizualizări la unul singur, totul în doar câteva luni. La altele am avut vizualizări cu 3 cifre. Asta îţi arată că poţi face bani din poezia online. Durează timp şi trebuie să ai o pasiune pentru asta.

Dacă poezia ta prinde, şi oamenii vor vedea că ai o pasiune pentru asta, vei face multe vizualizări. Dacă ai scris 25-100 de poezii care s-au bucurat de succes, vei avea foarte mult trafic, iar prin simplul fapt că eu am reuşit să fac asta, şi tu vei reuşi!

 

Început

Dobândeşte

Învaţă

 

Sunt milioane de poeme gratuite publicate pe internet.

 

Poetry(punct)com are peste 13 milioane de poeme publicate.

Dobândeşte bani din asta.

 

Mulţi oameni publică poezii gratuit doar pentru amuzament şi pentru Cum Să Faci Bani Scriind Poezii Online!ca munca lor să fie disponibilă citirii. Într-un fel, când faci asta, scazi valoarea poeziei tale. Cine vrea să citească o poezie dintr-o mare de milioane? Site-urile de poezii gratuite primesc constant altele și altele care nu sunt citite niciodată pentru că se pierd în mulţime. Practic, ai postat-o pentru nimic.

Când faci bani din poezia ta pe site-uri făcute special pentru asta, fiecare lucrare în parte este vizualizată şi primeşti atenţia pe care o meriţi. Ca să completăm totul, primeşti şi bani pentru pasiunea ta.

 

Citeşte asta înainte de a te apuca

 

Trebuie să ştii că înainte de a te apuca de muncă, scrisul poemelor nu poate substitui orice fel de alt job. Dar este o metodă de a face bani din poeziile tale şi de a avea succes în a face ceea ce îţi place, de a te bucura de faptul că poţi să îţi postezi undeva creaţiile şi să primeşti ceva din asta.

Dar totuşi, nimeni nu spune că “într-o zi” nu îţi vei putea face un trai din asta. Credinţa omului îl poate duce în tot felul de locuri. Dar, pentru acum, bucură-te de scris, şi fă bani din asta.

Sursă

 

Înregistrează-te acum şi fă bani din poeziile tale

Dacă eşti încrezător în scrierile tale, e posibil ca tu să fii următorul hit, înregistrează-te pe HubPages astăzi şi poţi începe să faci bani din ceea ce îţi place uită-te aici.